17.03.2016

За Даниел

Daniel CostoffДаниел е предприемач, търговец, търговски мениджър и тренер с дългогодишен опит. Развил е познанията и уменията си при обслужването на хиляди клиенти в секторите ИТ, ремаркетинг, асет-мениджмънт и мениджмънт на отпадъци.

Съветите на Даниел са ефикасни за търговци, начинаещи предприемачи и стартиращи компании. Иновативната му система помага за подобряване на резултатите и голям ръст в продажбите.

Да станеш търговски стратег

През всички тези години Даниел провежда огромен брой телефонни разговори с цел продажба, среща или препоръка, стараейки се да направи всичко необходимо за постигането на крайната цел. Основният му стремеж е да помогне на клиентите да увеличат ефективността на търговските си екипи и в крайна сметка – да увеличат печалбите си.

Изграждайки отлични търговски екипи за успешно обслужване на много големи корпорации (Виваком, Глобул, Мобилтел, Метро, Била, ОББ, Уникредит, Райфайзен, ЕВН, ЧЕЗ, Hewlett Packard, Microsoft, Nokia, Siemens и много други), Даниел създава иновативна продажбена стратегия, гарантираща:

  • Отлична комуникация с клиентите за откриване и разбиране на техните предизвикателства
  • Споделяне на иновативни идеи и технологии с клиентите
  • Сътрудничество с клиентите за взаимна задоволеност
  • Създаване на перфектно работещо в техните условия решение
  • Стратегия споделена отговорност за постигане на много по-високи резултати

Днес Даниел управлява няколко търговски екипа и разработва нови стратегии за бъдещи пазари. Той споделя опита си посредством публикации, лекции и тренинги, пътува и помага на организации и предприемачи да променят към по-добри своите продажби.

Независимо от мащаба и типа на организациите, Даниел винаги ги съветва:

  • Да бъдат иновативни
  • Да бъдат различни и провокативни
  • Да имат план, който да следват

Ако Вие виждате познати предизвикателства, които стоят и пред Вашата организация, свържете се с Даниел сега, за да обсъдите създаването на Вашата търговска стратегия.

На този линк може да отворите календара на Даниел: линк

Маркираните с * полета са задължителни